home contact inschrijvingsbeheer
Over RTC Partnerinfo Opleiding leerlingen Nascholing leerkrachten VDAB 10 dagen-regeling Afstandsleren Nieuwsbrieven

RTC Vlaams-Brabant

Bedankt voor je bezoek aan de website van RTC Vlaams-Brabant. Details omtrent onze projecten kan je ook zien via facebook!

 

ONLINE OPLEIDINGEN  

AFSTANDSLEREN

 

Hoe zien wij onze opdracht en de uitdagingen op het snijvlak onderwijs-arbeidsmarkt vanaf 2020 en verder?

 

 

InnoVET deelt lesmateriaal voor bso en tso. RCT's willen dit aanbod versterken met innovatieve schoolprojecten. Bekijk het online aanbod via 

klascement.net/innovet/Vervanging tijdens bedrijfsstage

Leraar op bedrijfsstage Ún gratis vervanging?
Het kan!

Wil je op bedrijfsstage, maar vindt je school moeilijk vervanging? Het Departement Onderwijs en Vorming zorgt ervoor dat een ervaren organisatie tijdens je afwezigheid instaat voor activiteiten die een boost geven aan de ondernemingszin, creativiteit en ondernemerschap van je leerlingen. De activiteiten sluiten aan bij de nieuwe eindtermen van de 1e graad en de vakoverschrijdende eindtermen van de 2de en 3de graad. Het kost je school niets. De activiteiten zijn geschikt voor alle studierichtingen en worden ingericht gedurende maximaal 5 werkdagen. Bekijk de informatie.Inschrijven Nieuwsbrief
Wenst u op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, schrijf u dan hieronder in en ontvang onze nieuwsbrief boordevol handige tips en weetjes.
E-mailadres:*
Firmanaam:*
Voornaam:*
Naam:*
Onder deze link vindt u de nieuwsbrieven en e-mails terug die wij recentelijk uitstuurden naar onze emailcontacten.

Ze geven de nodige informatie over onze projecten, acties en hun respectievelijke inschrijvingsmodaliteiten.

U kan deze brieven hier nog eens raadplegen en vergeet u niet te registreren, indien u deze informatie in de toekomst rechtstreeks in uw mailbox wenst te ontvangen.