Diagnosecar

Diagnosecar cover
Opleidingscentrum Diagnosecar

Jouw partner voor opleiden en recruteren

Sterke techniekers in de mobiliteitswereld. Dat is waar Diagnose Car voor gaat. Scholen, opleidingscentra en bedrijven worden gesteund in het opbouwen van partnerschappen die bouwen aan straffe opleidingen met praktische stages waarin een directe link wordt gelegd met een carrière in de mobiliteit. 
 
 

Versterk je mobiliteits onderwijs met Diagnose Car

Als docent ben je altijd op zoek naar manieren om je lessen te verrijken en je studenten beter voor te bereiden op de toekomst. Diagnose Car is de grootste mobiliteitsonderwijs en training community in Vlaanderen. Het is een draaischijf voor recente technologieën kennis en materiaal in scholen en opleidingscentra. Mobiliteit... inderdaad. Niet alleen auto maar ook fietstechnieken, vrachtwagen enz. komen aan bod.

Nieuwe noden van trainers en leerkrachten zijn nieuwe uitdagingen voor Diagnose Car! Verandering en vernieuwing zijn niet weg te denken in mobiliteit die onderhevig is aan technische innovatie, sneller dan het licht.
 
Neem alvast een kijkje op de website van Diagnosecar om te weten te komen wat zij voor jou als school of bedrijfspartner kunnen betekenen: